The Best Traffic Exchange

Avatar: The Legend Of Aang

PlayStation 2
Játék típusa:
Akció
Év:
2007
Avatar: The Legend Of Aang
(PS2)


Az Avatar: The Legend of Aang: a Nickelodeon új sikersorozatán alapuló új játék. Az Avatar: The Legend of Aang a harcművészetek és az elemi mágia fantasztikus, ázsiai hatású világában játszódik, és Aang, az avatárok hosszú sorának utódja kalandjait követi nyomon. Feladata, hogy megmentse a világot a könyörtelen Tűz Nemzettől, miközben elkerüli az üldözők, köztük Zuko herceg elfogását. Játssz Aang, Katara, Sokka és Haru szerepében, ahogy megállíthatatlan csapattá válnak, és a kung-fu ihlette hajlítóművészetet használják az Avatar-univerzumban. A játékosok gyönyörűen részletezett környezetben fedezhetik fel a négy Avatar-nemzetséget, és új ellenségekkel harcolhatnak.

A játék főbb jellemzői
  • Ki a Kék Szellem? Mivel a Tűz Nemzet a nyomában van, Aang a barátai megmentéséért küzd. Ki ez a titokzatos harcos, aki megjelenik Aangnak, és vajon barát vagy ellenség?
  • Észak ostroma: Védd ki Zhao admirális támadását az Északi Víz törzse ellen az Északi Vizek elsajátításával. Aangnak fel kell szabadítania az Avatár erejét ebben a végső csatában a túlélésért!
  • Baj van Kyoshi faluban: Le tudod-e győzni a vadkanokat a légrobbanásaiddal? Keress menedéket Kyoshiban, hogy elmenekülj Zuko herceg karmai közül, aki könyörtelenül az Avatár elfogására törekszik.
  • Omashu királya kihívása: Használd ügyességedet és okosságodat, hogy legyőzd a király kihívásait, köztük a disznómajmokkal vívott párbajokat, és elsajátítsd a légpajzsot.
  • A világ sebhelye: A múlt tűz- és földharcosai nem nyugodhatnak, amíg a föld szelleme meg nem gyógyul. Utazz el a Szellemvilágba, és tanuld meg, hogyan állítsd meg a Szellemőr félelmetes dühét!
Avatar The Legend Of Aang
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger