The Best Traffic Exchange

Ghost Rider

PlayStation 2
Játék típusa:
Akció
Év:
2007
Ghost Rider
(PS2)


A részben a Marvel játékgyártó részlege által készített játék a Marvel képregényen és a Nick Cage főszereplésével készült 2006-os mozifilmen alapul. A meggyötört szuperhős/antihős Johnny Blaze, aki egykor hős fenegyerekként biciklizett, mielőtt alkut kötött az ördöggel a lelkéért cserébe az apja életéért, lovagol ebben az akciódús videojáték-kalandban. A Ghost Rider mind a gyalogos verekedős, kombókkal és pokoli ütésekkel teli akciót, mind a Pokoli Kerékpárral való nagy sebességű száguldást kínálja. A híres képregényírók, Garth Ennis és Jimmy Palmiotti kölcsönözték tehetségüket a videojáték történetéhez.

A játék főbb jellemzői
  • Hiteles képregény történet.
  • Bosszúálló harc - Gyors tempójú, kombó alapú harc több ellenség ellen, Ghost Rider védjegyének számító pokol tüzes lánc és pokol tüzes shotgun használatával.
  • Ülj fel a félelmetes Pokoli Kerékpárra, lóbáld a láncot az ellenségre, és használd a motor erejét: hajts a vízen, lendítsd át az ugrásokat, ereszkedj le az akadályok alá.
  • Fejlesztés és fejlesztés - Fejleszd a Hell Cycle-t és a Hellfire Chain-t, valamint új mozdulatokat és stat-növelést adj hozzá, a legyőzött ellenségek esszenciáját használva fizetőeszközként.
  • Penance Stare - Amellett, hogy emberfeletti erővel, sebességgel és tartóssággal rendelkezik, Ghost Rider arra is képes, hogy a bűnözőket olyan szintű érzelmi fájdalom átélésére kényszerítse, amely megegyezik azzal, amit másoknak okoztak.
  • Szemtől szemben óriási szuper gonosztevőkkel - A Ghost Rider főgonoszokkal vívott látványos főnöki csaták a végletekig próbára teszik harci képességeidet.
  • Rengeteg feloldható elem - Művészeti alkotások, bónusz karakterek, interjúk és még sok minden más növeli az újrajátszási értéket, és arra készteti a játékosokat, hogy mélyen beleássák magukat az élménybe.
Ghost Rider
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger