The Best Traffic Exchange

Teenage Mutant Ninja Turtles

Ez a Teenage Mutant Ninja Turtles játék az Imagi Animation Studios által készített CG animációs film alapján készült, és a Mirage Studios lábklán-rúgós teknős hősökre épül. A játék egy titokzatos gonosztevők és furcsa, túlvilági lények által sújtott New York Cityben játszódik. Ezekkel a veszélyekkel szembesülve a Teknőcök hősként és családként a legnehezebb időszakukat élik át, amikor Raffaello, Donatello és Michelangelo elveszítik a koncentrációjukat, és küzdenek az egységük és a nindzsafegyelem fenntartásáért. Leonardón és a hűséges apafigurán, Splinteren múlik, hogy újra egyesítsék a testvérbandát, és megmentsék New Yorkot a minden sarkon leselkedő szörnyű gonosztól. A játékosok túlzó akrobatikus navigációban, együttműködő harcban és erőteljes harci mozdulatokban vesznek részt.

A játék főbb jellemzői
  • Testesítsd meg mind a négy híres teknőst: Leonardo, Raffaello, Donatello és Michelangelo játszhatóak, mindegyikük egyedi akrobatikus mozdulatokkal, fegyverekkel és harci képességekkel rendelkezik, mint például Michelangelo gyors nunchuk arculcsapása és Raffaello erőteljes Sai dobása.
  • Bővíti a TMNT filmélményt: A videojáték ugyanazokat a sötét és veszélyes környezeteket és ugyanazokat a témákat használja, mint a TMNT-film. Vajon a Teknőcök képesek lesznek-e összefogni az esélyekkel szemben, vagy a testvéri rivalizálás megállíthatatlan szakadást okoz a testvérek között? Csak a játékos képességei határozhatják meg a család kimenetelét
  • Intenzív nindzsa harc: A ninjitsu erejének hasznosításával a négy Teknőc a harc mestereivé vált. Leonardo nyugodt fegyelemről tesz tanúbizonyságot, amikor szembeszáll ellenfeleivel, óvatosan és mesterien támad. Donatello íjpálcáját arra tudja használni, hogy elérje a távolabbi ellenfeleket, és forgópontként is használható, hogy körbe tudja lendíteni magát az arénában. Michelangelo egy gyors, extravagáns, energikus harcos, jó a közeli ellenséggel való gyors csapásokhoz, de erőteljes közvetlen támadásokhoz semmi sem ér fel Raffaello erőteljes Sai ütéseinek intenzitásával.
  • Egyedülálló akrobatikus navigáció: A Teknőcök háztetőről háztetőre ugrálnak, magas épületeket másznak meg, csatornákba merülnek, és a város minden sarkán keresztül száguldanak, hogy szembeszálljanak ellenségeikkel.
  • Erőteljes Tag Team mozdulatok: A Teknőcök együtt összefoghatnak, hogy olyan helyekre jussanak el, amelyeket egyedül elérhetetlenek, vagy egyedi egyéni képességeiket használva alternatív útvonalakat és New York titkos területeit találják meg. A harcban a teknőcök párosával kombinált erejüket kihasználva pusztító támadások sokaságát hozhatják létre, hogy megbénítsák az ellenséget.
  • Változatos ellenségek és főnökök: A filmből és az eredeti képregénysorozatból ismert karakterek előbújnak az árnyékból, hogy szembeszálljanak a Teknőcökkel. A Lila Sárkány utcai bandától a hírhedt Láb klánig, az ellenségek új csoportja leselkedik a csatornákban. Tudd meg, mi a tervük, és hogyan állíthatják meg őket a Teknőcök!
Játék típusa: Akció
Év: 2007
Teenage Mutant Ninja Turtles
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger