The Best Traffic Exchange

Xiaolin Showdown

Vezess egy kung-fu szerzetest és három harcművész harcosát egy akciódús küldetésen, hogy megtalálják és megvédjék a Shen Gong Wu-t! Omi, a kung-fu szerzetes három fiatal sárkányt vezet a világjáró kalandok során, hogy megkeressék és megvédjék a Shen Gong Wu-t, a misztikus erőtárgyakat, amelyek szuperképességekkel ruházzák fel viselőjüket egy gonosztevő banda, a gonosz zseni Jack Spicer, a robotok serege és egy ősi Wuya boszorkány vezetésével.

A Shen Gong Wuért egy-egy leszámolással küzdenek, ahol az univerzum egy misztikus, hiperrealitású világgá alakul át. Hőseinknek kiváló harcművészeti képességeikre, leleményességükre és Shen Gong Wu misztikus erejére kell támaszkodniuk a gonosz ellen. A népszerű WB Kids animációs sorozat alapján a játékosok 4 harcost irányítanak, akik szorosan együttműködve kombinálják misztikus erejüket, miközben haladnak előre a küldetésükben.

A játék főbb jellemzői
  • Találd meg és gyűjtsd össze a Shen Wong Gu-t, ahogy haladsz a veszélyekkel, ellenségekkel és gyűjthető tárgyakkal teli környezetben.
  • Versenyezz a "Showdownokban", amelyek a harcosokat szállítják, és tesztelik a harcművészeti képességeidet.
  • Harcolj epikus főnökökkel az arénaharc minden stílusában.
  • Hat játszható karakter misztikus kung-fu erőkkel
  • Gyors tempójú többjátékos kooperatív akció
Játék típusa: Akció
Év: 2007
Xiaolin Showdown
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger