The Best Traffic Exchange

God of War II

A történet ott folytatódik, ahol a játékosok utoljára abbahagyták Kratos-szal. Kratos, az egykor halandó harcos az Olümposz trónján ülve sokkal nagyobb fenyegetéssé vált, mint elődje, Árész valaha is volt. Kratos egy kegyetlen isten, akinek haragja mindenkire lesújt, aki keresztezi az útját vagy szeretett Spárta útját. Spárta szelleme elindul, hogy megváltoztassa azt, amit még egyetlen halandó vagy isten sem változtatott meg: a sorsát. Kratos útja a Föld peremére vezet, ahol számtalan fenevaddal, szörnyeteggel és előző életéből származó rémséggel kell szembenéznie, akik mind arra törnek, hogy megakadályozzák őt célja elérésében. De ő Kratos, és dacossága olyan arroganciával és megvetéssel teli, hogy az egész Ősvilág még mindig reszket a nevétől: Kratos, a háború istene.

A játék főbb jellemzői
  • Ez a speciális kiadás tartalmaz egy további DVD-t, amely dokumentumfilmeket, trailereket, bónusz koncepciórajzokat, bónusz pályaműveket, mozgóképeket, hangalámondásokat, oktatóvideókat és még sok mást tartalmaz.
  • Hatalmas harci mozdulatok gyűjteménye: A játékosok felhasználhatják a God of Warból ismert kedvenc kombó támadásaikat, valamint egy egész sor új mozdulatot és varázslatot. A mágia a természet elemeire épül, beleértve a szél, a jég és még sok más elem erejének felhasználását.
  • Új karakterek: A játékosok a népszerű Küklopszoktól és Cerebusszal, a Repülő Griffonnal és másokkal együtt találkozhatnak a legnagyobb görög mitológiai fenevadakkal, valamint több ellenséggel és főnökkel.
  • Rejtvényfejtés: A God of War II több rejtvényfejtést tartalmaz, ahol a játékosoknak intelligens, kihívást jelentő és egyre bonyolultabb rejtvényeket kell megoldaniuk, amelyek látensen tartalmaznak brutális elemeket, és amelyek bonyolultan összefonódnak az átfogó történettel.
  • Felfedezés: A játékosok folytatják korábbi tapasztalataikat a görög mitológia sötét, erőszakos világában, és több szinten keresztül tesztelik ügyességüket, miközben alattomos, gyakran brutális terepen haladnak át, amelyek a felfedezetlen Sors Nővéreitől a Sötét Cserepekig és még sok másig terjednek majd.
Játék típusa: Akció
Év: 2007
God of War II
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger