The Best Traffic Exchange

Rocky: Legends

PlayStation 2
Játék típusa:
Akció
Év:
2004
Rocky: Legends
(PS2)


Írd újra a Rocky-sagát ütésről ütésre az Ubsioft második, a díjnyertes filmes franchise alapján készült bokszjátékában, a Rocky Legendsben. Fordítsd vissza az idő kerekét, és csapj le a csontokba Rocky Balboaként, Apollo Creedként, Clubber Langként vagy Ivan Dragóként ebben a csonttörő előzményjátékban. Éld át újra a kemény küzdelmeket, hogy bokszlegendákká váljanak, és eddz, mint egy veszett kutya, hogy fejleszd a képességeidet az egyes bokszolókra jellemző nyolc büntető edzésmódban - vagy eddz egy barátod ellen a Versus módban. Lépj be a próbatermekbe, és dobd ki magad 25 helyszínen Phillyben, New Yorkban, Vegasban, Moszkvában és más emlékezetes helyszíneken. Összesen nyolc autentikus edzőmeccs, 40 különböző ellenfél (köztük 26 új bokszoló) és 13 teljesen új, az előző játékban nem látott aréna várja a játékosokat.

A játék főbb jellemzői
  • Írja újra a Rocky történelmét: Játssz Rocky Balboa, Apollo Creed, Clubber Lang vagy Ivan Drago szerepében a Rocky-filmek eseményei előtt, és alakítsd újra a bokszlegendává válásukért folytatott kemény küzdelmeiket.
  • Nincs fájdalom: Eddz, mint egy veszett kutya, és fejleszd a képességeidet az egyes bokszolókra jellemző nyolc büntető edzésmódban - vagy eddz egy barátod ellen a Versus módban.
  • Lépj be a próbatermekbe: Dobd ki magad 25 helyszínen Phillyben, New Yorkban, Vegasban, Moszkvában és a Rocky-saga más emlékezetes helyszínein.
Driver 3R (gamestorrents)
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger