The Best Traffic Exchange

Need For Speed ​​​​Carbon

PlayStation 2
Játék típusa:
Akció, Versenyjáték
Év:
2006
Need For Speed Carbon
(PS2)


A Need for Speed sorozatban a 2006. évi játék az előző játékokban bemutatott játékmenet fejlődése. A karrier mód teljes szabadságot nyújt egy városban, az FMV-jelenetek által támogatott történetmóddal, ahogyan a Need for Speed: Most Wanted, de most a Carbon Canyon-ban is meg van állítva, ahol a versenyzők párbeszédet folytatnak az alábbi város területén. Még mindig sok rendőri üldözés történik. Ugyanakkor továbbra is a hangsúly az autó hangolására és formálására, ahogyan azt a Need for Speed Underground bevezette. Mivel pénzt nyer a versenyekből, meglátogathatja a garázsokat és az autóparkokat, hogy javítsa járműjét.

A fejlesztéseket fokozatosan még nem oldják meg, de az autók mostantól különböző szintre oszlanak meg. Körülbelül 40 autó van kinyitható. Sokan közülük már szerepeltek a korábbi részletekben, de van egy új választék, és az idei kiadás olyan erős izomautókat mutat be, mint a Ford Mustang és a Dodge Charger. Egyéb jellemzők között szerepel a saját személyzet felépítése, a részletesebb szobrászat, a sodródó versenyek (bevezették az NFS: U-ban és az NFS: MW-ban levő húzóversenyek helyébe) és az új autóosztályok. A PC, PS3 és Xbox 360 verziók online multiplayer játékot kínálnak, hiányzik a PS2, GC és Xbox kiadásokból. Legfeljebb nyolc játékos versenyezhet együtt Pursuit Tag vagy Pursuit Knockout módban, néhány változattal. A Pursuit Tag egy polgári autó versenye a rendőr autókkal. A polgári autóvá váláshoz meg kell jelölnie azt, és mindaddig meg kell próbálnia elkerülni a zsarukat, amíg más játékosok meg nem címkézik őket. A Pursuit Knockout versenyen mindenki polgári autóként indul, de az első kör végén az utolsó zsaru lesz, és a lehető legtöbb kárt kell okoznia a többi ülés számára. Egy másik mód lehetővé teszi az együttműködést (legfeljebb négy játékos) egy versenyen.

A várost és a környéket karrier módban különféle területekre osztották, amelyeket bandák irányítottak. Vagy meghívást kapnak, vagy kihívást kapnak arra, hogy versenyezzen a szakaszokban, és állítsa őket sajátként. Ehhez be kell csodálnia a banda vezetőjét a versenyek megnyerésével, amíg párbajra kihív téged – először a városban, majd a Carbon Canyon keskeny utcain. A pontszámokat a közelség veszi alapul. Az első versenyen követned kell a főnököt, a másodikban pedig üldözi. Összesen 4 főnök párbaj van.

A legénység funkciója, legfeljebb 6 autó számára, lehetővé teszi, hogy három szerepet rendeljen a versenyzőkhöz: rajzolók, cserkészek és blokkolók. Ezek olyan támogató karakterek, amelyeket fel lehet bérelni, hogy segítsenek versenyek nyerésében. A rajzolók egy színes nyomvonalat hagynak hátra, amely megkönnyíti az út megtalálását, a cserkészek rejtett hivatkozásokat fedeznek fel, és a blokkolók megkísérelik a súlyos testi sértést okozni, hogy lelassítsák az ellenfeleid. Ha felkutat egy cserkészet, hozzáférhet az új AutoSculpt szolgáltatáshoz. Ez lehetővé teszi, hogy az autó minden részének magasságát csúszkák segítségével módosítsa, kizárólag a vizuális hatás érdekében.
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger