The Best Traffic Exchange

Grand Theft Auto: Vice City Stories

A Grand Theft Auto: Vice City Stories visszahozza a GTA-akciót Vice Citybe. Az 1980-as évek közepén járunk, mindössze két évvel a GTA: Vice City eseményei előtt. Kövesd a Vance fivéreket, Lance-t és Victort, akik a szegénység elől menekülve próbálnak az utcán boldogulni. Victor egy 28 éves amerikai katona, akit kirúgtak a hadseregből; Lance egy drogfüggő roncs. Segíts nekik harcolni a pénzért, a hatalomért és a tiszteletért Vice City kemény utcáin. Vásárolj ingatlant és alapítsd meg a helyszínen a hat vállalkozás egyikét - védelmi zsaruk, uzsorás, prostitúció, kábítószer, csempészet és rablás Vad új többjátékos lehetőségek - Vice City Survivor, az egyedülálló deathmatch és többjátékos mód; utcai versenyzés az új Street Rage-ben; futtass védelmi zsarut; és egy őrült új, a Tanks For The Memories Nagyszerű új rádióállomás Great 980s.

A játék főbb jellemzői
  • A játékosok különféle járműveket lophatnak és vezethetnek, köztük autókat, hajókat, repülőgépeket, helikoptereket és motorkerékpárokat.
  • Nyitott, nem lineáris környezet többféle történettel és küldetéssel, a hajtott lövöldözéstől a fegyveres rablásokig.
  • Kerüld a feltűnést: minél nagyobb káoszt okozol, annál hangosabb lesz a reakció: először a SWAT csapatok, majd a takarmány, végül a katonaság.
  • Klasszikus és új mellékküldetések, mint például a parti őrjárat
  • Fizessen a kórházi személyzetnek, hogy megtarthassa a fegyvereket, amelyeket normális esetben elveszítene.
Játék típusa: Akció
Év: 2007
GTA Vice City Stories
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger