The Best Traffic Exchange

James Cameron's Dark Angel

James Cameron: Dark Angels egy third-person akció- kalandjáték, a hangsúlyt a lopakodás és a harc, alapján a hit TV-sorozat az azonos nevű. A játék egy poszt-apokaliptikus Seattle hátterében játszódik, és a játékosok Max, egy genetikailag feljavított szuperkatona szerepébe bújnak, aki a múltját próbálja visszaszerezni, hogy megtalálja a húgát és a többi genetikailag módosított szökevényt. Max gyerekként egy maroknyi testvérével együtt megszökik a Manticore-tól, katonai alkotóitól, a Manticore-tól, és a 21. századi Seattle elborult utcáin teremti meg a saját életét. A Manticore személyzete által elszenvedett áldozattá válásának sötét emlékei kísértik Maxet, aki megpróbálja visszaszerezni a múltját és felkutatni eltűnt testvéreit. Max úgy véli, hogy családja megtalálásával legyőzheti a benne dühöngő harcot, mivel a katona, aki mindig is volt, szembekerül azzal a nővel, akivé válni szeretne. Minden pályán több küldetésen és célkitűzésen fogsz végigjátszani, amelyek között mellékszálak is lesznek az elveszett testvérekről, a Manticore elpusztításáról és Logan Cale-nek a korrupt kormányzati mozgalmak megdöntésében való segítéséről.

A játék főbb jellemzői
  • Az Oscar-díjas James Cameron és Charles H. Eglee által készített sikersorozat alapján. A Sötét angyal Max, egy genetikailag feljavított katona története, aki Seattle poszt-apokaliptikus földalatti tájain küzd, hogy visszaszerezze manipulált múltját, és elkerülje az elfogást. Városi ösztönei és bátor közelharci képességei kulcsfontosságúak a túléléshez. Logan Cale segít Maxnek a keresésben, hogy legyőzze...
  • Corp, a Manticore, a katonai alkotójának hamvaiból létrejött titkos szervezetet, és felfedezi az igazságot a múltjáról.
Játék típusa: Akció
Év: 2007
James Cameron's Dark Angel
A .torrent fájlok letöltéséhez uTorrent fájlra van szükség.
Ossza meg ezt a cikket: :

Megjegyzés küldése

 
Copyright © 2020- - PS2 Games Site - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger